HABERLER

                                         7 YILDA 14 MADALYA ALDI
Bafra İşitme Engelliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Spor Kulübü'nde spor yaşamını sürdüren Şenol Aydın, 2009 yılında Eylül ayında Tayvan'da yapılacak Grekoromen Dünya Olimpiyatları'na katılacak. Türkiye İşitme Engelliler Güreş Takımı Milli Antrenörü Salih Yılmaz, Bafra Güreş İhtisas Spor Kulübü antrenörleri Fatih Yavuz ve Ömer Reis tarafından olimpiyatlara hazırlanan Aydın, "2005 yılında Trabzon İşitme Engelliler Lisesi'nden mezun oldum.

Hocalarımın yardımıyla gereken başarıyı da yakaladım.
60 kiloda mücadele ediyorum. İşitme Engelliler için Dünya, Avrupa ve ülke genelinde toplam 14 madalya, 3 tane de başarı belgesi elde ettim. Türkiye genelinde, Avrupa'da başarılı olduğum gibi Dünya Olimpiyatları'nda da ülkeme madalya kazandırmanın mücadelesini vereceğim" dedi.

 

                                     MUSLUKLARDAN TEMİZ SU AKACAK
Samsun'un Bafra ilçesinin en önemli sorunu olan içme suyu probleminin çözümü için Bafra Belediyesi, MPE Mühendislik Dış Tic. A.Ş. ile sözleşme imzaladı.
MPE Mühendislik Dış Tic. A.Ş.'nin 6 aylık bir çalışma sonrası kuracağı ve Türkiye'de sadece Kırıkkale Belediyesi'nde bulunan Ters Osmoz İleri Teknoloji Arıtma Tesisi devreye girdiğinde günlük 35 bin metreküp su arıtılıp içilecek seviyeye gelecek. 12 milyon YTL'ye ihale edilen tesisin 200 metreküp kapasiteli pilot tesisi 1 ay sonra devreye girecek ve değişik noktalarda Bafralılara ulaştırılacağı bildirildi.

 

 

© 2008 All rights reserved.

Ücretsiz web sitesi oluşturun!Webnode